Toch maar weer bloggen

Agentgraves.nl

Ongeveer een half jaar geleden schreef ik op www.agentgraves.nl dat ik ging stoppen met bloggen. Deels omdat mijn blog amper gelezen werd, maar ook omdat die paar mensen die het wel lazen me ook persoonlijk kennen. Ik schoot er dus niet veel mee op.

Toch bleef na die tijd het idee knagen om weer aan de slag te gaan. Dit keer met een andere insteek. Af en toe leek het me leuk om over muziek te bloggen, dan weer over whisky en vervolgens ook nog over dingen die me bezig houden (verkiezingen, raar nieuws, films). Al met al levert dat een hele hoop zooi op die niemand leest, want whisky geinteresseerden zitten niet op muziek en onzin te wachten, en andersom geldt hetzelfde.

Whisky

Nu een nieuw blog dus. Ik ga proberen het gefocusd te houden op whisky. Dat is hetgene wat me het meest bezig houdt en het meest interesseert. Ik zal proberen zoveel mogelijk notities te plaatsen over whisky’s die ik geproefd heb, festivals en proeverijen die ik bezoek en nieuwtjes die interessant zijn om te delen.

Ik ga niet proberen om andere whisky sites en blogs naar de kroon te steken, omdat ik dat niet wil en ook denk ik dat ik daar nog teveel een groentje voor ben. Ik kan mezelf onmogelijk meten met www.whiskyfun.com, www.whatdoesjohnknow.com, enzovoorts.

Wat kan je dus verwachten op dit blog:

  • Primitieve smaaknotities van whisky’s die ik proef
  • Verslagjes van festivals en proeverijen
  • Nieuwtjes uit de whisky wereld
  • Links naar andere sites

Kortom

Ik ga proberen een site te maken welke interessant is voor diegene die willen weten wat me bezighoudt in de whisky-wereld. Tevens probeer ik het wat breder aan te pakken en ook informatie te plaatsen die niet direct met mij te maken heeft.

Hieronder heb ik alle blogposts van www.agentgraves.nl geimporteerd die ook over whisky gaan. Het oudste deel is in het Engels, maar dat zal niemand storen.

About Sjoerd de Haan-Kramer

I'm very interested in booze, with a focus on whisky. I like to listen to loads of music and play lots of Magic: the Gathering, and board games too. I'm married to Anneke, have two daughters Ot and Cato, a son Moos and a cat called Kikker (which means Frog, in Dutch). I live in Krommenie, The Netherlands.
This entry was posted in - News and Announcements. Bookmark the permalink.

2 Responses to Toch maar weer bloggen

  1. Pingback: 2 years of blogging! | Malt Fascination

  2. Pingback: Looking back at four years of blogging | Malt Fascination

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s