Bottle-share update

Bij deze de laatste update van de bottle-share, voordat er proefnotities komen.

Na enige stilte op dit blog wegens een lang weekend Lowlands kan ik nu de draad weer oppakken. De stilte was goed te merken in de bezoekersaantallen, die meteen naar 0 gekelderd zijn…

Gevulde samples

Gisteren heb ik bij Eugene de sample flesjes opgehaald. Iets andere flesjes dan ik gepland had, maar deze bestelling scheelde weer iets in de verzendkosten. Met een flinke batterij glaswerk achter in de auto ging ik huiswaarts. Thuis aangekomen heb ik meteen de hele boel uitgestald op de eetkamertafel, om te beginnen met het vullen van de samples. Dit ging voorspoediger dan ik verwachtte en na een uur of 2 had ik alle samples afgevuld. Tijdens het vullen dreven de heerlijke geuren me tegemoed waarbij de Caol Ila en de Longmorn eruit sprongen.

Nu staan er zo’n 130 gevulde samples op tafel te pronken en ik kan niet ontkennen dat ik haast niet kan wachten om ze te gaan proeven. Aanstaande donderdag ga ik met 2 vrienden het eerste rondje maken en daarbij probeer ik zo zorgvuldig mogelijke proef notities te nemen. Ik kan me echter voorstellen dat dit bij de 8e, 9e en 10e whisky wat moeilijker gaat worden.

Vanaf donderdag proef notities dus!

About Sjoerd de Haan-Kramer

I'm very interested in booze, with a focus on whisky. I like to listen to loads of music and play lots of Magic: the Gathering, and board games too. I'm married to Anneke, have two daughters Ot and Cato, a son Moos and a cat called Kikker (which means Frog, in Dutch). I live in Krommenie, The Netherlands.
This entry was posted in - News and Announcements and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bottle-share update

  1. Ruud van Falier says:

    Lekker proeven morgen! Ik zal maar op de fiets komen…

  2. sjoerd972 says:

    Heb er ook zin in! Glaasjes in de tas, nog veel meer flesjes in de tas. JP heeft water en snaai voor tussendoor ‘om het palet te neutraliseren’. Wat kan er nog mis gaan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s